Szolgáltatások

Ingyenes oktatás

Techlab Kft ingyenes tanfolyamokat szervez az általunk forgalmazott és a Teledyne RD Instruments által gyártott Acoustic Doppler Current profiler (ADCP) termékeire. A tanfolyamok célja a mérést végző szakemberek, kutatók, és mérési vezetők képzése. A képzések célja, hogy a szakembrek megértsék a műszerek mérési elvét, valamint a sajátos környezettől függő műszer konfigurációs beállításaikat. Mérések kiértékeléséről és feldolgozhatóságáról további képzést kapnak a szakemberek 2 nap alatt.

Ingyenes üzembe helyezés és beállítás

Az ingyenes üzembe helyezés fő célja hogy a megrendelők első biztonságos alap beállításokat elsajátítsák a forgalmazott eszközökről.

Ingyenes szoftver követés

Techlab ingyenes frissítési támogatásokat ajánl a műszergyártók által különböző műszerek firmware / szoftver részeire, ha azok aktualitásukat vesztik.

72 órás gyorsszervíz

Munkaidőben csak fel kell hívnia az elérhetőségek menüben megadott telefonszámot. Majd hivatkoznia kell a műszer azonosítóval és gyártási évvel ( a műszerek oldalán megtalálható kis matrica ). Mi gondoskodunk arról, hogy gyorsan és bürokráciamentesen segítsünk Önnek.

Online támogatás

Online számítógépes táveléréssel megoldjuk az Ön számítógépére telepített ADCP műszerek ellenőrzését. Feltétele hogy mindkét végponton megfelelő sebességű min. 8 Mbit /s internetkapcsolat legyen. A távelérés érdekében egyeztetni kell a belépési jelszavakat.

Garancia

Minden Doppler termékre egy év garanciát adunk. Továbbá lehetséges kiterjesztett garancia megvásárlására. A kiterjesztett garancia megvásárlása esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk.